Huid tegen huid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 95 4 120 3 58 2 8 1 0

Huid tegen huid

281

Rank 2974 Gelezen 310 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 209 Favoriet 13 Recensies 19
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Caro Westerhof is een jonge alleenstaande vrouw die na de dood van haar man Cas alles doet om haar leven en dat van hun twee dochtertjes weer op de rails te krijgen. Ze kan nog steeds contact leggen met Cas, over de dood heen, en dat maakt haar pijn een stuk draaglijker. Wanneer Caro op een avond een wandeling maakt, ontdekt ze tussen de bomen de schimmen van een jonge vrouw en een baby. Ze begrijpt eerst niet wat ze ziet en wat de verschijningen betekenen, maar de stemmen in haar hoofd dringen aan en laten haar niet los. Wie zijn deze verschijningen? Waarom zwerven zij rond in dit bos? En belangrijker nog: waarom tonen zij zich aan Caro? Caro beseft dat ze haar gave om contact te leggen met de doden niet zomaar kan negeren. Maar zonder dat ze het weet, zet ze iets in werking dat niet meer te stoppen is. Anja Feliers is een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Huid tegen huid is het vervolg op Wat hij mij zei, het eerste deel in de nieuwe reeks rond medium Caro Westerhof.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Caro Westerhof (2)
Aantal pagina’s
335
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Eerste editie
12 juni 2020
Laatste editie
15 juni 2020
ISBN
9789463831635 , 9789463831772
Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (19)

Keuze van de redactie
Anne-Claire Verham Hebban Recensent

Ontluikend medium krijgt meer bite in tweede deel

door: Anne-Claire Verham 1 like ebook

In Huid tegen huid vervolgt Anja Feliers (1971) haar nieuwe thrillerserie rondom het medium Caro Westerhof. Wist ze in het eerste boek, Wat hij mij zei, nog niet te overtuigen als schrijfster van paranormale zaken, in dit boek geeft ze het idee van een medium al meer inhoud. Daarnaast ondervindt...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Huid tegen huid

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken