Hup klimaat!

Het wordt steeds warmer op aarde.
Het klimaat verandert.
Daarom zie je steeds meer windmolens.
Daarom maken we stroom van zonlicht.
Daarom bouwen we snelle treinen.
Zo helpen we het klimaat.
Help je ook mee?
Hup klimaat! leert kinderen op een leuke manier alles over ons klimaat. Dit interessante boek uit de serie ik lees informatief staat bomvol heldere uitleg, boeiende weetjes, handige tips en schitterende foto’s en illustraties. Van broeikasgassen tot stijgend water, van windmolens tot zonnepanelen, alles komt aan bod.
Speciaal geschreven voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Dit boek voedt hun nieuwsgierigheid op hun eigen leesniveau. Leuk en leerzaam!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Hup klimaat! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Hup klimaat!