Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 181 4 157 3 70 2 12 1 4

Ik hou je vast

424

Gelezen 448 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 463 Favoriet 26 Recensies 50
Feelgood Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 9   Topics 0

'Ik hou je vast' van Marina Folkers is een aangrijpende feelgoodroman over een heftig thema. Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar verder heeft ze een leuk leven. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met te veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten. Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over een bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit de manier is om weer met hem in contact te komen. Maar Ethan doet net alsof hij haar niet kent. Marina Folkers' 'Ik hou je vast' is een prachtig verhaal dat je niet onberoerd zal laten.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Z&K
Eerste editie
06 oktober 2020
Laatste editie
12 oktober 2020
ISBN
9789020538120 , 9789020538113


Boekinformatie wijzigen
4 keer bewerkt, laatste bewerking door Francisca den Otter
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (50)

Keuze van de redactie
Eline Huls Hebban Recensent

Feelgood met een rauw randje

door: Eline Huls 4 likes ebook

Marina Folkers debuteerde in 2015 met de roman Faye en Sean – a love story. Inmiddels is ze al toe aan haar vijfde roman. Kenmerkend voor haar boeken is dat deze zich eigenlijk nooit (volledig) in Nederland afspelen. Dat geldt ook voor haar nieuwste roman Ik hou je vast.

In Ik hou je vast neemt...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ik hou je vast

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.