Advertentie
Ik was getrouwd met een man uit Marokko

Ik was getrouwd met een man uit Marokko

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Ik was getrouwd met een man uit Marokko, is een autobiografische gedichtenbundel en gaat over een zware periode in mijn leven die ik graag met jullie wil delen omdat ik denk dat mensen er kracht uit kunnen putten en het ze misschien behoedt voor een soortgelijk huwelijk of relatie.

Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Elise, ik ben nu 48 jaar en ik schrijf graag de dingen van me af in gedichten of columns.
Dit boekje is een deel van mijn verwerkingsproces waarin er veel verschillende emoties naar boven zijn komen, van hopeloos naar strijdvaardig, van angstig en verdrietig naar moedig en positief.

Ik ben mezelf namelijk in die periode helemaal kwijtgeraakt in mijn huwelijk met een man die niet is opgegroeid met de westerse normen en waarden over hoe je vrouwen behoort te behandelen...En dat heb ik ondervonden. Mijn gevoel en emoties heb ik in die periode uitgeschakeld en ben op een robotachtige wijze doorgegaan om te kunnen overleven.
Ik probeer mijn, toch ook hele leerzame gevecht, om positief te blijven en door te gaan ondanks de flashbacks, onder woorden te brengen en weer positief naar de toekomst te kijken nu ik weer van vrijheid kan genieten.

Het is erg persoonlijk geschreven, het zijn mijn gevoelens, gedachten en emoties van dat moment.

Ik wens u een fijne dag,

Groetjes

Elise
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
74
Uitgeverij
Elise Nijmegen
Laatste editie
18 november 2019
ISBN
9789082763225
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic