Advertentie
Jack en Beer
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Jack en Beer

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Jack en Beer zijn beste vrienden. Beer zorgt ervoor dat Jack niet zo bang of verlegen hoeft te zijn. Beer is Jacks link met de buitenwereld. Maar op een dag verdwijnt Beer opeens. Jack voelt zich eenzamer dan ooit, met een groot gat in de vorm van een beer in zijn hart.
Het nieuws van Jacks verloren Beer gaat als een lopend vuurtje rond, en al snel krijgt Jack troostende berichten van vreemden van over de hele wereld. Daarna beginnen de pakketjes aan te komen, vol knuffels van lieve mensen die Jack willen helpen. En hoewel Jacks verdriet ietsje minder wordt van al dat medeleven, zit de echte Beer er niet bij. Jack realiseert zich dat hij misschien iets kan doen om anderen met een beervormig gat in hun hart te helpen...

Een prachtig verhaal over liefde, verlies en de draad weer oppakken. Een verhaal over hoe een gemeenschap samenkwam in hun medeleven voor Jack. En een verhaal over de persoonlijke groei van een bijzonder kind.
Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Jack en zijn geliefde Beer. Jacks autisme wordt in het boek op subtiele wijze aangestipt, zonder er de focus op te leggen. Dit maakt het boek universeel toegankelijk en aansprekend.
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Memphis Belle B.V.
Eerste editie
10 maart 2020
Laatste editie
10 maart 2020
ISBN
9789463132541


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Jack en Beer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.