Jordanie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Jordanie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Stop met zoeken. Dit is hèt perfecte boek voor Jordanië. Als je binnenkort een reis maakt naar Jordanië óf er stiekem alleen een beetje van droomt, is er nu het perfecte boek om je op weg te helpen naar jouw droomreis!

Drink een glas muntthee in de schaduw van een bedoeïenentent terwijl het woestijnzand tussen je tenen kriebelt. Wandel over eeuwenoude paden waar in een ver verleden de houten wielen ratelden. Overtuig jezelf van de schoonheid van Petra en geniet van de gastvrijheid van de mensen. Geef hoffelijk voorrang aan nukkige kamelen die hun eigen route bepalen en drijf naar de einder op het zoute water van de Dode Zee.

Dit reisboek over Jordanië geeft een goed beeld van het (zelfstandig) reizen door het land. Dit boek is een bundeling van een boek van Ada Rosman-Kleinjan en Anika Redhed. De een schreef een reisboek over Jordanië en de ander een reisroman. Deze combinatie zorgt ervoor dat je voor, tijdens of na je Jordanië-reis al in de juiste stemming komt, er een leuke tip uithaalt of lekker van nageniet. Liefde voor reizen, liefde voor schrijven én liefde voor cappuccino bracht Anika en Ada samen. Dat ze nu samen een boek uitbrengen is dan ook een logische stap, waarmee ze jou als lezer en (toekomstig) reiziger naar Jordanië hopelijk een groot plezier doen!

We reizen allemaal op onze eigen manier. Daardoor is elke reis uniek, is elk reisboek uniek. Wat de een niet zag, zag de ander wel. Twee vrouwen, twee reizen, één land: Jordanië. Stap in en reis mee!

In deze bundel: Cappuccino in Jordanië van Anika Redhed en De zuilen van Jerash van Ada Rosman-Kleinjan.

+


Genre
Literaire non-fictie , Reizen & Talen
Reisverhalen
Aantal pagina’s
220
Uitgeverij
Perky Paper Publishers
Eerste editie
01 november 2021
Laatste editie
01 november 2021
ISBN
9789493263000


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Anika Redhed
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Jordanie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken