Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Justin en de boekbewaarder

Vlak voor de zomervakantie wordt er bij Justin ingebroken. Er is niets gestolen, maar de dader was duidelijk ergens naar op zoek. Alleen Justin weet dat het gaat om het boek met uitvalspreuken, dat hij een halfjaar daarvoor op zolder had gevonden. Hij vermoedt dat Vilinius erachter zit, zijn rivaal tegen wie hij het al eerder moest opnemen.
Dan gebeurt er iets waardoor het boek spoorloos verdwijnt. Heeft Vilinius nu wel of niet het boek in handen gekregen? En als Vilinius het niet heeft, wie dan wel? Zelfs de Orde der Reuzenkabouters tast in het duister.
Samen met zijn vriendin Marinda, klasgenoot Naomi en kwebbelkonijn Archibald gaat Justin op reis om uit te zoeken wat er aan de hand is. In een bijzonder dorp komt Justin iets belangrijks over zichzelf en de boekbewaarders te weten. En dan speelt er ook nog iets tussen Marinda en Naomi waar hij maar niet de vinger achter kan krijgen.
Ongemerkt wordt Justin onderdeel van een gevaarlijk spel, met als inzet het boek met uitvalspreuken. Nog voordat hij er klaar voor is, moet Justin opnieuw de strijd aangaan tegen Vilinius, trollen en andere vijanden, die niets of niemand zullen sparen om hun doel te bereiken.
Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Justin en de boekbewaarder het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Justin en de boekbewaarder

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.