Advertentie

Kater

39

Gelezen 50 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 48 Favoriet 1 Recensies 5
Young adult Artikelen 6 Lijsten 3 Spots 2   Topics 0

Ben je dol spannende young adult boeken? Dan is 'Kater' van Margje Woodrow het boek voor jou. Het hockeyfeest van Chloë loopt enorm uit de hand, met alle gevolgen van dien...

Hoe kon dit feest zo uit de hand lopen?
Wanneer haar oppasfamilie op vakantie gaat, mag de 16-jarige Teddy twee weken op hun huis passen. Haar hockeyvriendin Chloë haalt haar over om een groot feest te geven. De dag erna heeft iedereen een flinke kater - van de drank, maar ook van de ravage die ze hebben aangericht. Dan volgt het vreselijke bericht dat Chloë levenloos is aangetroffen. Wie had het op Chloë voorzien, en waarom? Langzaam wordt duidelijk dat de hockeyvrienden niemand kunnen vertrouwen - zelfs elkaar niet.

Margje Woodrow
Margje Woodrow is auteur van spannende young adult thrillers. Eerder verschenen van haar hand 'Examendeal' en 'Geraakt', die allebei werden genomineerd voor de Hebban Crimezone Beste YA Thriller Award.

+


Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Eerste editie
01 november 2015
Laatste editie
26 november 2015
ISBN
9789025761462 , 9789025761882


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (5)

Keuze van de redactie

Onvergetelijk!

door: Rosalien Manderscheid

Iets per ongeluk kapot gooien als je ergens aan het oppassen bent is al erg genoeg. Probeer je nu eens het volgende voor te stellen: je oppasfamilie is weg in het buitenland. Jij mag op het huis passen en je mag vrienden uitnodigen. Dus geef je een feestje. Maar in plaats van een paar vrienden komt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kater

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.