Advertentie

Verwoest

150

Gelezen 166 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 78 Favoriet 11 Recensies 15
Young adult Artikelen 2 Lijsten 4 Spots 2 Top25's 2   Topics 0

'Verwoest' is een huiveringwekkende jeugdthriller van Margje Woodrow, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Nu met politie niet betreden-elastiek. Wanneer Juul het graf van haar broer Milan bezoekt, doet ze een schokkende ontdekking: DOEN + DURVEN = WAARHEID staat er in de aarde gekerfd. Niet veel later ontvangt ze een boodschap: in ruil voor de waarheid over Milans dood krijgt ze een 'dare'. Juul besluit de uitdaging aan te gaan; ze móét weten wat haar broer is overkomen. Maar dan volgen de 'dares' zich in moordend tempo op en ze zetten Juul helemaal klem. Wie is de persoon die haar uitdaagt? En lukt het Juul om de waarheid te achterhalen?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
Eerste editie
28 februari 2017
Laatste editie
07 maart 2017
ISBN
9789026142956 , 9789026142949
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (15)

Keuze van de redactie
Noor te Velde Hebban Recensent

Op en top thriller

door: Noor te Velde 2 likes

Margje Woodrow was leerkracht in groep 8 totdat ze besloot dat ze fulltime schrijfster wilde worden. Ze woont samen met haar man, twee kinderen en hond in Udenhout, Brabant. Woodrow was, net als haar hoofdpersonage Juul uit Verwoest, geen voorbeeldige leerling op de middelbare school. Ze was veel...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verwoest

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.