Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Keukenhandboek snijtechnieken

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert,
een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.

Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Keukenhandboek snijtechnieken het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Keukenhandboek snijtechnieken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.