Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Kraamkoorts
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 5 3 2 2 0 1 0

Kraamkoorts

9

Rank 789 Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 20 Favoriet 1 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0
Grenzen vervagen als het leven van je kind op het spel staat, maar is alles geoorloofd? Hoe ver mag je gaan? 

Als de vliezen van de hoogzwangere Kim voortijdig breken en haar vriend Jonathan door zijn werk als piloot niet continu voor haar kan zorgen, neemt ze haar intrek in een kleinschalig kraamhotel midden op de Veluwe, waar rust het hoogste goed is. Het ontbreekt haar aan niets in het idyllische bijgebouwtje naast het luxe landhuis van verloskundige Sophia en haar man Quinten. 
Maar zodra Jonathan is vertrokken voor een vlucht naar de andere kant van de wereld, laat Sophia haar ware gezicht zien. Ze pakt Kims telefoon af, waardoor die het contact met de buitenwereld verliest. Kims argwaan groeit. Heeft Sophia wel het beste met haar voor? 
Hoogzwanger, met gebroken vliezen, heeft Kim geen enkele mogelijkheid om te vluchten zonder haar baby in gevaar te brengen. 
Hoe houdt ze zichzelf en haar kind in veiligheid, terwijl ze zo kwetsbaar, hulpbehoevend en afgesloten is van de wereld?


Sietske Scholten is een Nederlandse schrijfster die bekendstaat om haar meeslepende romans en haar literaire thrillers met ijzersterke plots. Sinds 2017 staat haar roman Beet in de top 10 van best beoordeelde Nederlandstalige literaire romans op Bol.com
+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Blogroman
Eerste editie
16 december 2022
Laatste editie
16 december 2022
ISBN
9789492270375 , 9789492270382


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kraamkoorts

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.