Advertentie

Lentezon

4
Rank 279 Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 4
Feelgood   Topics 0
Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winteravonden.
Genre
Feelgood
Serie
Seizoenenserie (3)
Aantal pagina’s
252
Uitgeverij
Uitgeverij Wens Boeken
Laatste editie
20 juni 2020
ISBN
9789082908756
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Wendy Louise
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

wat een mooi einde van deze reeks!

door: DorienSigin 2 likes
Wat is het jammer dat nu dit derde boek is uitgelezen de seizoenenserie erop zit. Wat heb ik genoten van de drie boeken! Ook lentezon zit boordevol zomerse sfeer, geweldige vriendschappen, mooie liefdesverhalen, sappige Nederlandse humor maar ook de nodige drama. In dit boek staan de drie...

Heel fijn einde van de serie, wat een heerlijke schrijfstijl!

door: 74Willemina 2 likes ebook
De eerder verschenen boeken van deze serie, Zomerster en Wintermaan, vond ik al erg fijn om te lezen. Maar dit laatste boek brengt alles samen. Alle eerder verschenen 'sterren' beleven deze zomer samen en maken er een leuk, spannend maar ook verrassend einde van. Ik vind de schrijfstijl van Wendy...

Perfecte afsluiter van de serie!

door: Veronique Janssen 2 likes ebook
Het begin van ‘Lentezon’ is heel origineel. Het is gedurfd om op deze manier te beginnen. Vanaf het eerste moment neemt het verhaal je mee naar het warme Mallorca. Wendy Louise heeft een heerlijke stijl. Als je de andere delen hebt gelezen, dan weet je dat de stijl van Wendy vol humor zit. Dit...

Yes! Een heerlijke afsluiter van de serie.

door: DanielleK 2 likes
Wat heb ik genoten van Lentezon. Oude bekenden uit Zomerster en Wintermaan komen terug, superleuk! Dit boek kun je dus niet op zich lezen (de andere twee van de serie wel). Maar ik had ze gelukkig al gelezen. Er zitten originele stukjes in het boek, ik zal niks verklappen. Maar door die aparte...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook