Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 30 4 22 3 11 2 0 1 0

Lentezon

63

Gelezen 69 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 37 Favoriet 4 Recensies 15
Feelgood   Topics 0
Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winteravonden.
+


Genre
Feelgood
Romantiek
Serie
Seizoenenserie (3)
Aantal pagina’s
252
Uitgeverij
Uitgeverij Wens Boeken
Eerste editie
01 juli 2022
Laatste editie
01 juli 2022
ISBN
9789493285507


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Wendy Louise
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (15)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Lentezon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken