Advertentie

Zomerster

23
Rank 7313 Gelezen 25 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 1 Recensies 8
Feelgood Top25's 2   Topics 0
Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. Op Mallorca verzorgen zij de animacion voor de hotelketen Happymoon Hotels. Een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen.
Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Wendy Louise's smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor op vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.
Genre
Feelgood
Serie
Seizoenenserie (1)
Aantal pagina’s
191
Uitgeverij
Uitgeverij Wens Boeken
Laatste editie
20 december 2017
ISBN
9789048411313 , 9789400808904 , 1230002066134
+

Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Debbie van der Zande
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (5)

Heerlijk zomers boek!

door: Booksanddrawings_ 2 likes
Wanneer Mandy in maart in het vliegtuig naar Mallorca stapt, kan ze nooit vermoeden wat er haar, tegen de tijd dat het november is, zal zijn overkomen. Net los van haar jeugdliefde vertrekt zij naar Mallorca om daar te gaan werken als animadora in een van de hotels van de Happymoon-keten. Zon, zee...

Lekker zomerboek

door: Daniella82 1 like
Lekker zomerboek, fijne schrijfstijl. Het lijkt of je er zelf bij bent. Wel wat kabbelend en niet teveel diepgang, maar prima boek voor in de zomer.

Zomerster

door: Femleest 1 like
Wendy Louise - Zomerster Nadat Mandy is afgewezen voor de academie voor kleinkunst, breekt ze haar relatie met haar jeugdliefde. Daarna besluit ze om naar Mallorca te gaan om daar te gaan werken als 1 van de animadores. Tijdens haar verblijf krijgt ze gevoelens voor haar Duitse collega Johnny. Ze...

"Jij bent de schilder van mijn hart"

door: Oueddanielle 2 likes
"We hebben samen veel gelachen, maar ook gehuild Ik zou zoveel over jou willen zeggen Ik wil vertellen, maar weet niet waar ik moet beginnen Jij bent de schilder van mijn hart...." samenvatting: Wanneer Mandy in maart in het vliegtuig naar Mallorca stapt, kan ze nooit vermoeden wat er haar,...

Recensie Zomerster

door: Natasja Toorn 1 like
Ik als groot fan van Jill Mansell en Sophie Kinsella,heb genoten van Zomerster. Niet alle chicklits spreken mij altijd aan,maar Wendy Louise heeft me ervan kunnen overtuigen dat ook Nederland een hele goed chicklits schrijfster kent. Heerlijk romantisch..je voelt de kriebels zelf,en zeker hele...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook