Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Wendy Louise Auteur

Hebban-auteur


23 lezers volgen deze auteur

Wendy Louise

Spots 4

Wendy Louise groeide op in Amsterdam en Spanje. Deze achtergrond vormt de ingrediënten van haar smeuïge schrijfstijl. Hollandse nuchterheid wordt op smaak gebracht met Spaanse passie, een goede scheut Amsterdamse humor en een vleugje Mediterraan sentiment. Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de hit-roman 'Ik wil jou(w) baby!' (2018) November 2019 lanceerde e-boekengigant Kobo de eerste twee delen uit de Seizoenenserie, als Kobo Exclusive. Speciaal voor deze gelegenheid werd Wendy's debuutroman, Zomerster (deel 1) in een herziene versie uitgegeven op 19 oktober 2019. Tegelijk met het langverwachte vervolg, Wintermaan (deel 2). Juni 2020 werd het derde - en laatste - deel uit de Seizoenenserie, Lentezon, gelanceerd. In paperback en wederom als Kobo Exclusive e-boek. De totale Seizoenenserie is ook te verkrijgen als Kobo Exclusive box. September 2021 wordt de UK-vertaling van Wendy's hit-roman "Ik wil jou(w) baby!' gepubliceerd. Wendy's boeken zijn ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen. Je koopt de boeken via de webshop van de uitgeverij: Wens Boeken Shop.

Nieuwste boek

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Babytalk
19 april 2020 37 reacties
Fabulous Feelgood! / Lijstje boeken over moeders
25 maart 2019 11 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Wendy Louise