24083-1
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 34 4 68 3 18 2 6 1 0
VN:

Levend speelgoed

126

Gelezen 147 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 100 Favoriet 4 Recensies 7
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

Ann Gulikers, telg uit een gegoede familie en een prima studente, verdwijnt spoorloos op de campus van haar school. Haar smartphone ligt nog op haar kamer en haar natte kleren worden gevonden in de gemeenschappelijke wasmachine. Rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu twijfelen er geen seconde aan dat het om een onrustwekkende verdwijning gaat. Alle registers worden opengetrokken, maar er zijn geen aanknopingspunten. Geen getuigen. Geen motief. Niet veel later verdwijnt ook studente Bea Scholten.

Het enige spoor is een jongeman met zijn voet in het gips, die samen met Bea is gezien vlak voor haar verdwijning. Maar is die charmante jongeman wel een toevallige getuige? Als in de Witrijtse bossen, op de grens tussen België en Nederland, een lugubere ontdekking wordt gedaan, komt het hele onderzoek op zijn kop te staan. Mendonck en Deleu staan voor hun gruwelijkste zaak ooit.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Dirk Deleu (19)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Eerste editie
14 februari 2019
Laatste editie
27 februari 2019
ISBN
9789461318961 , 9789463830423
Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Guy Doms Hebban Recensent

Deflo is wederom springlevend!

door: Guy Doms 11 reacties 3 likes

Wanneer hij de snoeiharde diagnose van kanker krijgt, is hij reeds vergevorderd in vier nieuwe manuscripten. De uitgever engageert zich om het kwartet boeken - in geval van overlijden - postuum uit te brengen. Belofte maakt schuld: Levend speelgoed is de eerste psychologische thriller die...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Levend speelgoed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken