Advertentie
Ricky en Ronnie

Ricky en Ronnie

17
Rank 1077 Gelezen 18 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Wanneer charmeur Peter zijn minnares Rani voor haar verjaardag trakteert op enkele uren stoeien in een discrete gehuurde kamer, stuurt een stroomstoring hun amoureuze plannen in de war. Al snel staat de behulpzame elektriciteitscontroleur Ricky aan de deur van hun kamer, bijgestaan door zijn kompaan Ronnie. Maar dit duo heeft andere plannen…

Wat start als een ongemak ontaardt in een nachtmerrie waarin Peter en Rani niet alleen hun liefde voor elkaar, maar ook hun leven op het spel moeten zetten.

LUC DEFLO (1958-2018) was een van de succesvolste Vlaamse thrillerauteurs. Bijna 20 jaar lang verwende hij zijn lezers met ijzersterke plots, mysterieuze personages en bloedstollende scènes. Postuum verschijnen, zoals hij dat wenste, nog vier romans van hem. Ricky en Ronnie is daarvan de tweede.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Laatste editie
06 september 2019
ISBN
9789463830386 , 9789463831215
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,00 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Goede en onderhoudene thriller

door: Joseph Van den Houte 1 like
Na een verjaardagsetentje gaat Peter met zijn minnares Rani naar een discreet gehuurd kamer. Maar dan valt de elektriciteit uit en blijkt plotseling de verhuurster verdwenen. Pater en Rani raken in paniek tot plots een zekere Ricky voor de deur staat om het probleem op te lossen. Maar de realiteit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook