Versmachtend verlangen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 19 4 34 3 26 2 2 1 1

Versmachtend verlangen

82

Gelezen 92 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 77 Favoriet 3 Recensies 5
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

De 18-jarige Jennifer is klaar voor een stomende avond met haar vriendje Jason. Ze hebben het rijk voor zich alleen, want haar ouders komen pas de volgende dag terug van vakantie. De volgende ochtend vinden Jennifers ouders in het bed van hun dochter het vreselijk verminkte lichaam van Jason, badend in bloed. Van Jennifer ontbreekt elk spoor. Voor rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu start een race met ongelijke kansen. De enige aanknopingspunten zijn een onheilspellend briefje en een pakket met een misselijkmakende inhoud. Zijn er gestoorde grappenmakers aan het werk of moeten Mendonck en Deleu jacht maken op een seksueel roofdier dat hen altijd een stap voor lijkt te blijven? En leeft Jennifer nog? Ondertussen duiken nog lichamen op. Hebben zij iets met Jennifers verdwijning te maken? Mendonck en Deleu moeten tot het uiterste gaan om een reeks ijzingwekkende misdaden op te lossen. Zelfs als dat ten koste van henzelf gaat. Luc Deflo (1958-2018) was een van de succesvolste Vlaamse thrillerauteurs. Bijna 20 jaar lang verwende hij zijn lezers met ijzersterke plots, mysterieuze personages en bloedstollende scènes.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Dirk Deleu (20)
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Eerste editie
12 februari 2020
Laatste editie
12 februari 2020
ISBN
9789463830379 , 9789463831789
Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Niet het állerbeste boek van Deflo

door: Diana Wienholds

In Versmachtend verlangen, na Levend speelgoed en Rick en Ronnie de derde van vier romans die na de dood van Deflo postuum zullen verschijnen, worden we geconfronteerd met slachtoffers, veel slachtoffers. Een ware seriemoordenaar weet telkens weer zijn slag te slaan. Voor Nadia Mendonck en Dirk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Versmachtend verlangen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken