Naakte zielen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 40 4 90 3 99 2 11 1 4
VN:

Naakte zielen

244

Gelezen 294 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 72 Favoriet 9 Recensies 21
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Naakte zielen is het verhaal van een speurdersduo dat een seriemoordenaar op de hielen zit. In Mechelen loopt een monster rond, een ontspoorde psychopaat. Met een stiletto en een fileermes moordt hij hele gezinnen uit. De gruweldaden hebben alles weg van rituele slachtingen. Onderzoeksrechter Jos Bosmans leidt het onderzoek naar de geheimzinnige moordenaar, in de media bestempeld als \"De Uitbener\" Terwijl de druk van buiten alsmaar toeneemt, zit het onderzoek al snel op een dood spoor.

Ten einde raad doet Bosmans een beroep op zijn oude collega en vriend Dirk Deleu, een toprechercheur die tijdens een vorige zaak in ongenade is gevallen bij de hogere politie-instanties. Deleu en Bosmans herenigd. Een te duchten team. Samen speuren ze naar de ziekelijke doder, maar ze slagen er niet in hem te identificeren. Omtrent zijn motieven tasten ze in het duister. Deleus inlevingsvermogen brengt hem op het spoor van de dader maar leidt hem ook naar de rand van de afgrond. We komen terecht in een carroussel van corrupte politici, malafide journalisten, omgekochte substituten en een falend gerechtelijk apparaat.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Oorspronkelijke titel
Naakte zielen
Serie
Dirk Deleu (1)
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
06 mei 1999
Laatste editie
09 oktober 2013
ISBN
9789022315101 , 9789460410574 , 9789022329399
Boekinformatie wijzigen


Recensies (21)

Keuze van de redactie

IJzingwekkende spanning

door: Chris van Hoecke 1 like
Onderzoeksrechter Jos Bosmans wordt in Mechelen geconfronteerd met het 'werk' van een losgeslagen seriemoordenaar. De manier waarop de slachtoffers aan hun einde komen bezorgt de psychopaat in de pers al gauw de bijnaam 'de Uitbener'.
Het tempo waarin de gruweldaden elkaar opvolgen plaatst...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Naakte zielen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken