Advertentie
Bevroren hart

Bevroren hart

111
Rank 2427 Gelezen 148 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 41 Favoriet 6 Recensies 7
Thrillers & Spanning   Topics 0

In een Mechelse flat wordt in een badkuip een vrouwenlichaam gevonden. In het bad is opvallend weinig bloed aanwezig, wat erop zou wijzen dat het slachtoffer post mortem in de kuip is gelegd. De autopsie brengt aan het licht dat het lijk eerst ingevroren is geweest. Bovendien blijkt na intensief speurwerk dat er zelfs sprake zou kunnen zijn van een persoonsverwisseling. Op dat ogenblik raken de speurders Jos Bosmans en Dirk Deleu het spoor helemaal bijster. Van één ding zijn ze zeker: deze moordenaar, die het op alleenstaande, rijke vrouwen heeft gemunt, zal niet ophouden met moorden. Nooit. Tijdens hun zoektocht komen Bosmans en Deleu in een spiraal van waanzin en geweld terecht. In de garage van een dure callgirl treft de politie het lichaam aan van een aangebrand francofoon politicus. Overleden aan een hartstilstand? Of door dezelfde dader uit de weg geruimd?

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Bevroren hart
Serie
Dirk Deleu (2)
Uitgeverij
Manteau
Laatste editie
09 oktober 2013
ISBN
9789022315491 , 9789460410482 , 9789022329405
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (7)

Bevroren hart

door: bob 1 like
Staat terecht in mijn lijst "boeken waar ik niks aan vind". Is totaal niet spannend, slechte conversaties. Nee ben zeker nu,na het tweede boek van Deflo, dit zijn geen boeken voor mij. Er zijn veel betere en spannendere thrillerschrijvers.

door: Peter Roosen 1 like

door: veravb 1 like
Slap verhaal over een seriemoordenaar die het gemunt heeft op rijke vrouwen. Na deze op gruwelijke wijze vermoord te hebben, neemt ze de identiteit over om geld van verzekering, geld op rekeningen en aandelen te innen. Daarna trekt de moordenaar weer verder om een volgend slachtoffer te zoeken.
De...

door: Joyce Remmerswaal 1 like
Boek kwam zeer langzaam en warrig op gang. Ellenlange verhalen en niet echt duidelijk waar het naartoe leidde. Op driekwart van het boek kwam de snelheid en duidelijk in het boek en werd het minder warrig. De laatste 80 bladzijdes waren boeiend en de oplossing verrassend.

door: Maarten B.-2384 1 like
Bevroren hart is de erg vlot leesbare tweede roman van Luc Deflo: de karakters van Deleu, Bosmans en Mendonck zijn erg helder geschetst, de dialogen vlot en flitsend. Dat maakt dat het boek uitgelezen is voor je er erg in hebt. Jammer genoeg is het verhaal niet altijd even waarschijnlijk en zit er,...

door: stijn keirsmakers-2932 1 like
Voor mij was deze schrijver nieuw. Ik was met veel verwachting beginnen lezen aangezien ik veel goede commentaar had gelezen over deze schrijver. Echter reeds van in het begin kon Deflo mij maar matig boeien. Het lijkt wel op de boeken van Aspe (lijkt er soms te veel op) maar toch is het van...

door: Ingetje-3658 1 like
Ik vind dit boek minder dan zijn debuut. Het verhaal is minder spannend en misschien te voorspellend. De personages daarentegen zijn goed neergeschreven en ieder zijn karakter komt mooi uit de verf. Op naar het derde boek....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook