Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Liefde

"LIEFDE: Het Innerlijke Liefdespad" is een boek dat de lezer meeneemt op een diepgaande spirituele reis naar verbinding en liefde. Het boek verkent de essentie van liefde op een diep niveau en biedt waardevolle inzichten, oefeningen en begeleiding om een diepere verbinding met zichzelf en anderen te ervaren.
Met liefde als centraal thema, verkent het boek verschillende aspecten van liefde, waaronder zelfliefde, liefde voor anderen en spirituele liefde. Het moedigt de lezer aan om op een bewuste en authentieke manier liefde te omarmen en te cultiveren in hun leven.
De auteur neemt de lezer mee op een ontdekkingsreis naar het innerlijke landschap van liefde. Ze delen persoonlijke ervaringen, inzichten en wijsheid, waardoor de lezer wordt uitgenodigd om hun eigen liefdespad te verkennen en te ontwikkelen.
Met praktische oefeningen, meditaties en reflecties biedt het boek concrete tools om liefde op een dieper niveau te ervaren en te integreren in het dagelijks leven. Het moedigt de lezer aan om oude overtuigingen en patronen los te laten en zich open te stellen voor de transformatieve kracht van liefde.
"LIEFDE: Het Innerlijke Liefdespad" is een inspirerende gids.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Liefde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!

Reageren op Liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.