Advertentie
MADRID

Madrid

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Er zijn ontelbare gidsen verschenen over Madrid. Heeft het dan nog zin om de uitgebreide keuze aan te vullen met nóg een gids?
'Madrid uit een ander oogpunt' is echter geen traditionele reisgids. We leren Madrid kennen op een andere manier, met hoofdstukken die gerangschikt zijn per onderwerp, want tenslotte wil niet iedereen musea gaan bekijken of alle kerken gaan bezichtigen. Ieders interesse is verschillend.
De auteur ging ook op zoek naar onbekende plekken, kleine juweeltjes waar de meeste resigidsen geen gewag van maken maar die om één of andere reden toch even in de belangstelling mogen staan.
Waar u dus ook voor naar Madrid gaat, u vindt in deze gids beslist de nodige informatie, maar daarnaast is er veel aandacht gegeven aan achtergronden. Niet alleen wát u ziet, maar waarom en hoe.
Dus niet alleen een gids, maar tegelijk een leesboek voor leergierigen die niet alleen willen kijken maar ook meer willen weten over het hoe en waarom.
Madrid wordt dus niet voorgeschoteld op een traditionele manier, maar meer gericht naar de persoonlijke belangstelling en die is voor iedereen tenslotte toch verschillend.
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
134
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
22 mei 2019
ISBN
9789402191660
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic