Mazzelaar
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 16 3 1 2 0 1 0

Mazzelaar

23

Gelezen 26 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1   Topics 0
Inspecteur Delcroix heeft een knoop doorgehakt. Na enkele jaren trouwe dienst bij de Anderlechtse politie neemt hij drie maanden onbetaald verlof, maanden die hij vooral wil gebruiken om een businessplan op te stellen voor een Bed & Breakfast in het buitenland. Zijn laatste klus is het vaststellen van de diefstal van… een geit. Zo komt Delcroix in aanraking met Theo Vanlancker, de buurman van de ontriefde eigenaar van de geit. Vanlancker is een suffige ambtenaar bij de dienst Burgerlijke stand van de stad Brussel. Maar de grijze mus sleurt een gestoord verleden met zich mee, een verleden dat nu nog altijd nazindert in zijn denken en doen. En zo kruisen de wegen van Delcroix en Vanlancker elkaar opnieuw, deze keer niet vanwege een gestolen geit. Delcroix’ droom van een B&B is veraf.

Thrillerauteur Benny Baudewyns won in 2002 de Diamanten Kogel met De Emerson Locomotief. Hij woont en werkt in Zuid-Spanje. Zijn meest recente thrillers Hartenvreter en Het Tati-syndroom werden jubelend ontvangen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
Eerste editie
24 maart 2020
Laatste editie
28 mei 2020
ISBN
9789460018527 , 9789460018589


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mazzelaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken