Advertentie
De lijkenpikker

De lijkenpikker

12
Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 1 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Ronny Tervaete is begrafenisondernemer. Een eerbaar beroep ware het niet dat de concurrentie moordend is. Vooral begrafenisondernemer Verbeke maakt hem het werken lastig. De situatie begint echt verwarrend te worden wanneer Tervaete merkt dat er een ander lijk in een door hem bestelde doodkist ligt, een lijk dat tot de klandizie van Verbeke behoort.

Bij een poging de lijken opnieuw te verwisselen graaft Tervaete zich nog dieper in de problemen. Hij moet noodgedwongen bij de keiharde zakenman Verbeke gaan werken, maar komt al snel tot de conclusie dat die een wel heel erg duistere, stinkende business voert. Na die ontdekking wordt Tervaete opgejaagd door Verbekes hitmen. Hij komt daarbij op de meest bizarre plaatsen terecht, tot zelfs in een doodkist.

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Linkeroever
Laatste editie
24 september 2011
ISBN
9789089242013
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Vlot boek maar een gebrek aan spanning

door: Paulien Verbeeck 2 likes
Wat als je als begrafenisondernemer zelf levend in een doodskist terecht komt? Het overkomt Ronny Tervaete in de negende thriller van Benny Baudewyns. Volgens Van Dale is een lijkenpikker iemand die profiteert van de dood of het ongeluk van een ander. Doorheen het boek zien we hoe deze benaming...

Een amusant en onwaarschijnlijk verhaal

door: Dorien_S 1 like
Wat als je levend in een doodskist terecht komt? Dat is één van de vele vragen die zich opdringen in het boek De Lijkenpikker. Een amusant en onwaarschijnlijk verhaal geschreven door Benny Baudewyns. Benny Baudewyns is een Belgische schrijver. Hij schrijft thrillers, misdaadverhalen en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook