Advertentie
Mijn versie van jou
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 25 4 30 3 13 2 1 1 0

Mijn versie van jou

69

Gelezen 77 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 87 Favoriet 8 Recensies 5
Young adult Artikelen 2 Lijsten 3 Spots 11   Topics 0

Tanner Scott is drie jaar geleden met zijn familie verhuisd van Californië naar Provo in Utah vanwege het werk van zijn moeder. De meeste mensen in Provo zijn streng gelovig, dus in overleg met zijn familie komt de biseksuele Tanner niet openlijk voor zijn geaardheid uit. Als hij zijn diploma heeft, wil hij gaan studeren aan een universiteit buiten het religieuze Utah.

In zijn laatste semester komt hij met zijn beste vriendin Autumn in een speciale werkgroep van meneer Fujita waarin alle leerlingen een boek moeten schrijven. Bij de eerste bijeenkomst wordt bekend dat de klas dit jaar ook advies krijgt van Sebastian Brother, die vorig jaar meedeed aan deze werkgroep en wiens boek binnenkort wordt uitgegeven. Sebastian is de zoon van bisschop en erg geliefd in Provo.

Tanner heeft vier maanden om een boek te schrijven. Dat lijkt hem een makkie. Maar nog voor zijn eerste zin op papier staat, is hij stapelverliefd op Sebastian…

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Q
Eerste editie
20 maart 2018
Laatste editie
20 maart 2018
ISBN
9789021409665 , 9789021409672
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Wanneer je liefde niet toegelaten is

door: Elise Hermans

Christina Lauren is de gecombineerde naam van Christina Hobbs en Lauren Billings, al jaren schrijfpartners, maar ook beste vriendinnen. Het duo heeft veel succes want samen schreven ze al veertien bestsellers en hun boeken zijn al verschenen in meer dan 30 talen.  

Mijn versie van jou is niet het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mijn versie van jou

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.