Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Kirsten K. Shockey
Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new realm of probiotic superfoods with Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments. This in-depth handbook offers accessible, step-by-step techniques for fermenting beans and grains in the home kitchen. The Shockeys expand beyond the basic components of traditionally Asian protein-rich ferments to include not only soybeans and wheat, but also chickpeas, black-eyed peas, lentils, barley, sorghum, millet, quinoa, and oats. Their ferments feature creative combinations such as ancient grains tempeh, hazelnut–cocoa nib tempeh, millet koji, sea island red pea miso, and heirloom cranberry bean miso. Once the ferments are mastered, there are more than 50 additional recipes for using them in condiments, dishes, and desserts including natto polenta, Thai marinated tempeh, and chocolate miso babka. For enthusiasts enthralled by the flavor possibilities and the health benefits of fermenting, this book opens up a new world of possibilities.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Miso, Tempeh, Natto & Other Tasty Ferments

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.