Advertentie
Motief X

Motief X

22
Rank 25 Gelezen 24 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 224 Favoriet 2 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Spots 4   Topics 0   Leesclub

In Helsingborg vindt een reeks ogenschijnlijk willekeurige moorden plaats. Hoofdinspecteur Fabian Risk wordt geacht het onoplosbare op te lossen, maar ziet geen enkel verband tussen de moorden. De moord op de jonge vluchteling lijkt niet gepleegd uit vluchtelingenhaat. De dood van de man in het winkelcentrum was een wrede executie. Objectief bekeken is het niks anders dan een reeks bloedige moorden zonder motief. Maar wat als dat precies de bedoeling is? Wat als moorden het enige doel van de dader is? En hoe ontmasker je dan een moordenaar zonder motief? Fabian Risk wordt echter afgeleid van de zaak door zijn vastberadenheid om een corrupte collega te ontmaskeren en omdat hij zijn gezin bij elkaar moet proberen te houden. Terwijl de jacht op de dader steeds wanhopiger wordt, begint zijn hechte team uit elkaar te vallen.

Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Fabian Risk (4)
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
15 juni 2020
ISBN
9789044359886 , 9789044359879
+Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Stefan
Rapporteer deze bijdrage

Door lezers

Literatuur uit het hoge Noorden / Vier Zweden schreven elk een boek
18 juni 2020 24 reacties
Thriller Café / Waar kijk jij naar uit in juni?
01 juni 2020 44 reacties
Literatuur uit het hoge Noorden / Thrillers april - september 2020
01 april 2020 80 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Greet Braem Hebban Recensent

Opnieuw een degelijke en vlotte thriller

door: Greet Braem 1 like
Schrijven was geen kinderdroom van Stefan Ahnhem, het leek er lange tijd op dat hij de wetenschappelijke toer op zou gaan. Toch maakte hij uiteindelijk carrière in de televisie- en filmwereld, onder andere als scenarist voor Wallander. Een volgende stap was het schrijven van ‘Zonder gezicht’,...

Permanente spanning

door: Heuvel 1 like
Fabian Risk en allen die in de vorige boeken een rol speelden doen weer allemaal mee. Spannend en opbouwende verhaallijn van begin tot eind. Wacht alweer op het vervolg X wat in Zweden al uit is maar helaas nog niet vertaald naar het Nederlands.

Vierde thriller met Fabian Risk in de hoofdrol

door: rietje pieters 1 like
Motief X is het vierde boek van de hand van Stephan Ahnhem. Reeds gedurende vele jaren schrijft hij scenario’s voor films en tv series waarvan de politieserie Wallander één van de bekendste is. In 2014 bracht hij zijn eerste roman en tevens bestseller “Zonder gezicht” uit. Stephan Ahnhem...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook