Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Mr. (not so) perfect...
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 0 3 0 2 0 1 0

Mr. (not so) perfect...

3

Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 3
Young adult   Topics 0
Wanneer de opa van de arme maar pientere Eva besluit om alles te vergokken, wint hij. Hij kan zijn geluk niet op, totdat zijn boze tegenstander en huisjesmelker besluit om alles op alles te zetten: hij stelt een wreed ultimatum waardoor Eva en haar familie uit huis geplaatst zullen worden. Met haar drie bijbaantjes en hulporganisaties, redden zij het niet.
Ondanks dat de aantrekkelijke en sluwe Italiaanse CEO van het casino een sponsordeal heeft met de nare man, wil hij toch zijn klanten behouden en hij doet een belofte aan Eva, dat als de man hun tot last zal zijn, hij kan helpen. Op aandringen van opa, gaat zij in onderhandeling met de CEO. Hij heeft een aanbod dat zij niet kan weigeren.
De YouTube Music muzieklijst welke bij het boek hoort, maakt dat het verhaal nóg meeslepender en dynamischer wegleest, brengt je in een belevenis vol avontuur en geeft een hartverwarmend gevoel.
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
126
Uitgeverij
Uitgeverij Boekscout
Eerste editie
03 maart 2023
Laatste editie
03 maart 2023
ISBN
9789464685008


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Mr. (not so) perfect...

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken