Advertentie
Onbegrensd

Onbegrensd

8
Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 45 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop verblijft. De Franse rechercheur Ludovic Lebon, die de zaak leidt, verbiedt Sylvia zich ermee te bemoeien. Dat houdt haar echter niet tegen.

In Nederland vindt een wandelaar een verminkt lichaam in de duinen bij Hargen aan Zee. Sylvia krijgt de zaak en constateert tot haar verbijstering dat de moord gelinkt is aan de vermissing in Frankrijk. Samen met haar politiepartner Tim Maassen betreedt ze een voor hen verrassende wereld, waarin ze zich met verve vastbijt. De hoeveelheid aanwijzingen die zowel in Frankrijk als in Nederland gevonden worden, vraagt om een nauwe samenwerking met de Franse recherche.
Een nieuwe brute moordaanslag verandert de tactiek van het rechercheteam. Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar de grijpen.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
13 mei 2019
ISBN
9789492115881
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Café / Thrillers mei 2019
01 mei 2019 46 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Onbegrensd: fijne thriller met romantisch sausje

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Hoofdpersoon in Onbegrensd is rechercheur Sylvia Pronk. Tijdens haar vakantie in Zuid-Frankrijk wordt Sylvia geconfronteerd met de verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een vakantiehuis heeft gehuurd vlakbij dat van Sylvia. Het ‘verbod’ van de Franse rechercheur Ludovic Lebon,...

Een echte aanrader!

door: Sceptica 1 like
De Nederlandse rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar rust wordt echter abrupt verstoord als Francine Huibregts, die met haar gezin een paar huizen verderop verblijft, opeens verdwijnt. Hoewel de Franse rechercheur Ludovic Lebon Sylvia verbiedt zich ermee te bemoeien, kan...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook