Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Veerkracht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 9 3 9 2 0 1 0

Veerkracht

29

Rank 129 Gelezen 34 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 27 Favoriet 1 Recensies 7
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0
Rechercheur Sylvia Pronk wordt belast met de vermissing van Marla Bosveld. Een ontdekking in Marla's woning leidt naar Lorgues, een plaatsje in Zuid-Frankrijk. Als Sylvia in haar vrije tijd iemand tegenkomt uit haar verleden, loopt dit uit op een gewelddadige confrontatie. Tijdens haar werk kijkt ze herhaaldelijk over haar schouder. Wanneer deze man Sylvia bedreigt en haar leven in gevaar komt, besluit Sylvia's leidinggevende haar naar Frankrijk te sturen. Samen met de Franse rechercheur Ludovic Lebon gaat ze op zoek naar Marla. Sylvia komt afschuwelijke zaken op het spoor, waardoor het onderzoek een andere wending krijgt. Als er verrassend bewijs opduikt, komt de verdwijningszaak in een stroomversnelling.
Vinden ze Marla heelhuids terug?

Anja Maas geniet van haar pensioen, ze heeft meer vrije tijd om te lezen en vooral te schrijven. Ze woont met haar man en drie katten in een eengezinswoning met een mediterrane tuin. De inspirerende Zuid-Franse sfeer van haar tuin gebruikt ze in haar boeken. Van haar hand zijn eerder twee thrillers verschenen, Maalstroom en Onbegrensd.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
09 oktober 2021
Laatste editie
13 november 2021
ISBN
9789493266049 , 9789493266032


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Veerkracht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.