Advertentie

Pas op: gevaar!

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Artikelen 1 Lijsten 3   Topics 0

Hilarisch handboek over het voorkomen van gevaarlijke situaties

In dit supergrappige, rijkgeïllustreerde handboek leert dr. Noel, zelf erkend gevaarkunde-kenner, je alle vormen van gevaar te herkennen én voorkomen (en dit is zeker niet alleen bedoeld voor bangeriken!). Maar de lezer is gewaarschuwd: van begin tot eind moet je hardop lachen (wat gelukkig wel behoorlijk veilig is). Zo lees je in dit hilarische verslag van dr. Noel (een volwassen man die altijd een helm draagt, want je weet maar nooit…) hoe je een tandenborstel van een gemene slang onderscheidt, wat je moet doen als er een haai uit de wc komt terwijl je er net op zit, waarom robots zich voordoen als aardige oma’s en wat te doen als er een vulkaan uitbarst onder je huis (namelijk eerst en vooral uitsluiten dat het de barbecue van de buren is). Want: een ongeluk zit in een klein hoekje, dus we kunnen maar beter voorbereid zijn!

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
248
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Eerste editie
20 augustus 2015
Laatste editie
20 augustus 2015
ISBN
9789000345687


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Soms hilarisch, soms flauw

door: Conn 4 reacties 1 like

Docteur Noel Zone is een van de beste gevarologen aller tijden. Je leest het goed 'docteur' en geen doctor. Om doctor te worden moet je namelijk jaren studeren en dat vond Noel Zone zonde van zijn tijd. Gevaroloog word je namelijk door oplettend te leven en op je hoede te zijn. Studeer je: dan heb...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Pas op: gevaar!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken