Advertentie
Pasta

Pasta

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 2
Culinair Artikelen 2   Topics 0

Alles wat je moet weten over een van de hoekstenen van de Italiaanse samenleving: pasta!

Leer zelf farfalle, fusilli en ravioli maken met de stap voor stap uitleg en prachtige foto’s van de grootmeester zelf. Antonio Carluccio zet met zijn nieuwe boek: Antonio Carluccio’s Pasta alle pastagerechten bovenaan ieders lijstje. Pak bijvoorbeeld eens uit met een heerlijke pasta met truffelsaus, of verwen jezelf én anderen met een pasta met schaal- en schelpdieren. Blijft er pasta over? Geen nood, maak dan een omelet van pastakliekjes. Kortom: voor ieder wat wils in dit geweldige boek van meesterkok Antonio Carluccio.

Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Basis kookboeken
Oorspronkelijke titel
Pasta. Onweerstaanbare recepten uit de regionale keukens van Italië
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Laatste editie
22 maart 2016
ISBN
9789059565364 , 9781849497961
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Antonio Carluccio is verzot op pasta

door: Saskia Balmaekers 1 reactie 1 like

‘Geloof het of niet, ik maak, kook en eet al zeven decennia pasta, en ik ben er nog steeds verzot op. Ik moet er al meer dan zeventig jaar geleden mee begonnen zijn, want ik ben in 1937 geboren, en een paar maanden later heb ik – zoals elke Italiaanse baby – mijn eerste pasta gegeten. Zo begon een...

een blijvertje

door: Maaike Ebbinge 1 reactie 1 like
Wanneer je dol bent op pasta en het ook leuk vindt om zo nu en dan zelf pasta te maken is dit boek een blijvertje. Zeer aantrekkelijk om te lezen en hij blijft je aandacht vragen. Volgens mij ga ik dit boek elke keer pakken wanneer we trek hebben in pasta. Wanneer je de recensie van Saskia...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook