Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Pedagoochelen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 4 3 12 2 0 1 1

Pedagoochelen

20

Gelezen 37 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Pedagoochelen is de langverwachte opvolger van Deckers' eerdere bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Het heeft als ondertitel 'Opvoedstress van vier tot zes' en gaat dan ook over vier,-vijf-en zesjarige kinderen. Op haar geheel eigen humoristische wijze beschrift Daphne Deckers de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen in groep 1, groep 2 en groep 3. Pedagoochelen is uiteraard weer doorspekt met anekdotes over Daphnes eigen kinderen Emma en Alec en bevat persoonlijke foto's van haar gezin. Van de opvoedkundige tik ('Kinderen zijn net ketchupflessen. Soms hebben ze een klein tikje tegen de onderkant nodig om in beweging te komen.') tot de ontluikende interesse in seksualiteit ('Mama, je hebt een baard op je plassertje!'), Pedagoochelen geeft een goed en grappig beeld van het hedendaagse moederschap met al zijn lusten en lasten.

+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Hobby's algemeen
Aantal pagina’s
175
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Eerste editie
21 oktober 2006
Laatste editie
21 oktober 2006
ISBN
9789043905381


Boekinformatie wijzigenReacties op: Pedagoochelen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.