Pizza: de bijbel voor de lekkerste pizza's!
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingredi?nten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.
Ook jij kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza Margherita en pizza marinara maar ook bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori.
Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingredi?nten en het maken van goed en lekker pizzadeeg.
'Dit zalige boek leert je dat een pizza niet zomaar een pizza is. Italianen maken 'm met heel veel kennis, persoonlijkheid, liefde, ambacht ?n een hete oven en dat spat van de pagina's. Je wilt nog maar ??n ding: pizza's! - delicious.
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingredi?nten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is.
Ook jij kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza Margherita en pizza marinara maar ook bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori.
Met veel aandacht voor productuitleg, het selecteren van de perfecte ingredi?nten en het maken van goed en lekker pizzadeeg.
'Dit zalige boek leert je dat een pizza niet zomaar een pizza is. Italianen maken 'm met heel veel kennis, persoonlijkheid, liefde, ambacht ?n een hete oven en dat spat van de pagina's. Je wilt nog maar ??n ding: pizza's! - delicious.