Advertentie
Prins Charles en het Dierenparadijs

Prins Charles en het Dierenparadijs

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Jaren geleden is de vader van Prins Charles gedood door een gevaarlijke heks genaamd Aurora. Nu de prins bijna 18 jaar is staat hij op het punt om zelf koning te worden van het land Brinorger, maar als hij op een dag naar een taverne gaat komt hij erachter wie die heks is en waar ze woont. Charles besluit in zijn eentje op heksenjacht te gaan om wraak te nemen. Vervolgens komt hij erachter dat Aurora te sterk voor hem is en ze verandert hem in een kat. Alleen als Charles kan bewijzen dat hij een goede koning zal worden zal Aurora hem weer in een mens veranderen, maar hoe gaat hij dat ooit voor elkaar krijgen als hij een kat is?
Genre
Kind & Jeugd
Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen
Aantal pagina’s
150
Uitgeverij
Boekscout VOF
Laatste editie
24 januari 2020
ISBN
9789463899147
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Ellis van Zijll Auteur

Short review Charles en het dierenparadijs

door: Ellis van Zijll 1 like
Short review Prins Charles en het Dierenparadijs — Waardering: 3,5 ster — Een tijdje geleden werd mij gevraagd of ik dit boek zou willen recenseren. De prachtige cover en de interessante beschrijving op de achterflap trokken mij ondanks dat dit een jeugdboek is en geen Young adult, wat ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook