prinseseleonoranora
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 2 3 1 2 0 1 0

Prinses Eleonora

5

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Artikelen 1   Topics 0

Kom binnen in het gezellige en nogal roze universum van prinses Eleonora! Samen met de koning en een heleboel bedienden beleeft deze pientere prinses allerlei avonturen. De eigenwijze Nora tuimelt vrolijk door alle achttien verhaaltjes en de andere personages hollen in razend tempo achter haar aan. Limonade, knuffeldieren, koetsen en vooral veel modder zijn heel belangrijk in het leven van de prinses. Lakei nummer een, lakei nummer twee, Kok en de koekjesmaker zijn eigenlijk ook grote kinderen en dit zorgt voor hilarische situaties.

Marieke van Hooff besloot na overleg met Nora dat er ook muziek nodig was om ieder verhaal nog een kloddertje rozer te maken, en dus schreef ze voor ieder verhaaltje een bijpassend liedje. Nora wou ze zelf inzingen, en toen wilden lakei nummer een, lakei nummer twee, Kok en de koekjesmaker natuurlijk ook mee op de CD. Onze excuses daarvoor!

+


Genre
Kind & Jeugd
Verhalen en sprookjes
Rijmpjes, versjes, liedjes
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Baeckens Books
Eerste editie
15 oktober 2013
Laatste editie
15 mei 2020
ISBN
9789059328273 , 9789059247628


Boekinformatie wijzigenReacties op: Prinses Eleonora

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken