STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Reisgids voor het onbekende

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Dit is het vijfde en laatste deel uit de serie Ontdekkingsreizen naar het onbekende.
Hoe zou je reageren als iemand je een veilige, betrouwbare methode voorstelt om de waarheden rond het reizen naar het onbekende, naar het hiernamaals in je eentje te ondernemen, terwijl je nog leeft?
Zou je die kans met beide handen aangrijpen? Deze reisgids is precies zo’n unieke kans.
Bruce Moen is ondertussen een ervaren reiziger naar het onbekende. Hij bevestigt keer op keer dat, ook al is het tegendeel gemakkelijker en veiliger om te beweren, de waarheid ontdekken over het leven na de dood door middel van communicatie met de overledenen, gemakkelijker is dan we denken.
De van huis uit werktuigbouwkundige Bruce Moen heeft een systematisch geheel van concepten, technieken en oefeningen gecreëerd dat door mensen over de hele wereld gebruikt wordt om uit eigen hand het bewijs te krijgen van het leven na de dood.
Je hoeft niet langer genoegen te nemen met het verhaal van iemand anders. Ontdek met deze reisgids naar het onbekende zelf de waarheid en stel je voor hoe je leven zal veranderen als je weet, zonder enige twijfel, dat je een eeuwig wezen bent, een wezen dat nooit dood gaat.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
340
Uitgeverij
Zwerk
Eerste editie
07 oktober 2010
Laatste editie
07 oktober 2010
ISBN
9789077478349


Boekinformatie wijzigenReacties op: Reisgids voor het onbekende

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken