Advertentie
Reismicrobe te pakken?

Reismicrobe te pakken?

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Zowel korte trips als verre reizen binnen en buiten Europa komen in de schijnwerper : raften op de Zambezi en kanoën tussen de briesende nijlpaarden (Zambia), transsiberische express (Rusland), beklimming Kilimanjaro, luxecruise in de Caraïben, lunch in Burj Al Arab (Dubai), Himalaya-trektocht in Nepal, parapente in Oostenrijk, moonwalking en ademhappen op de Cotopaxi (Ecuador), wandelen tussen de bruine beren (Kamchatka), expeditie Spitsbergen ...

Een fragment uit de anekdote "Zo hoog en vrij als een vogel" :

Opeens word je uit je droom gerukt door een stem in je headset “Bitte, machen Sie sich bereit für Ihre Landung”. Je krijgt dan strikte orders, waarbij de windrichting van cruciaal belang is. Altijd je landing inzetten met de wind in de rug, anders wordt je meegesleurd en in het ergste geval kom je terecht in de nabijgelegen, onstuimige bergrivier of in de levensbedreigende hoogspanningskabels daarnaast... (parapente in Oostenrijk)
Genre
Literaire non-fictie , Reizen & Talen
Aantal pagina’s
327
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Laatste editie
24 mei 2019
ISBN
9789463861618
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic