Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Roos en andy
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Roos en Andy

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

Roos en Andy. Twee jeugdige volwassen mensen die samen een leven opbouwen. Het begint in een steegje waar hij werkt en zij iedere dag doorheen loopt. Ze leren elkaar kennen en worden een paar. Dit is liefde, spanning, seks en humor in een verhaal.
Ze loopt door het steegje naar huis zoals ze al een paar weken doet. Langzaam en in gedachte. Haar lange rode haar wappert in de wind. Even kijkt ze op en ineens ziet ze iets dat ze nog niet eerder gezien heeft. Ze ziet een heel nette etalage midden in de steeg. Ze loopt er heen en kijkt naar binnen. Er liggen allemaal sieraden in de etalage. Armbanden ringen staafjes gebogen staafjes en nog veel meer, Schitterend zijn ze de sieraden. Roos kijkt er naar en geniet er van. Dan kijkt ze naar binnen en ziet een jonge man staan, Zijn armen tot zijn zijn polsen getatoeëerd en het stuk van zijn schouders dat ze kan zien ook. Ze vind het mooi. Ze schud haar hoofd en gaat naar huis.
Zo volgen er nog vele dagen dat ze door de steeg loopt en voor de etalage gaat staan de sieraden bewonderd en gluurt stiekem naar de jonge man waarvan ze nu ook weet dat hij tatoeëerder is. Iedere dag loopt ze weer naar huis en is daar in de avond bezig met

+


Aantal pagina’s
106
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
26 januari 2023
Laatste editie
26 januari 2023
ISBN
9789403689166


Boekinformatie wijzigenReacties op: Roos en Andy

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken