Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Schijn van kans
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 22 3 30 2 7 1 2
VN:

Schijn van kans

Gelezen 79 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 19 Favoriet 2 Recensies 7
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 3 Spots 1   Topics 0

Geheime informatie is een levensgevaarlijke vijand. Standard Capital is een kleine maar gerenommeerde bank op het gebied van fusies en overnames. Eigenaar Ernst Dellenge kaapt tegen alle verwachting in een lucratieve opdracht weg voor de neus van de machtige Nederland Europa Bank. Binnen een maand moet Standard Capital het pad effenen voor een deal tussen het Nederlandse NedKap en het Amerikaanse Fraser Cable. Dat is Dellenge met zijn uitgebreide contacten in de zakenwereld wel toevertrouwd. Maar als Dellenge plotseling overlijdt - een ongeval? - komt zijn jonge maar talentvolle medewerkster Matti van der Donk voor een bijna onmogelijke opdracht te staan.

Met Schijn van kans won Charles den Tex zijn eerste Gouden Strop (2002).

Genre
9789044502237 , 9789044504019 , 9789044514117

Boekinformatie wijzigen

Recensies (7)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Een zeer boeiende en levensechte roman

door: Sander (Hebban Crew) 1 like

maar door de keurig gedoseerde en opgebouwde spanning is het wel een zeer boeiende en levensechte roman...,Met Schijn van kans won Charles den Tex dan eindelijk zijn Gouden Strop. Reden te meer voor mij om dit boek te lezen en te bespreken op de site. Schijn van kans is een realistische en...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Schijn van kans

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken