Advertentie

Shopaholic & baby

179
Gelezen 338 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 58 Favoriet 11 Recensies 3
Feelgood Lijsten 2 Spots 4 Top25's 1   Topics 0

Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want... Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze ?n blauw) tot de kinderwagen met NASA-technologie. Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky's gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee... of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Genre
Feelgood
Vertaald door
Mariëtte van Gelder
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
19 september 2014
ISBN
9781156100660 , 9789044317558 , 9789044318289 , 9789044331059 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Shopaholic en baby

door: MandyLoesink 2 likes
Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als 'personal shopper' bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want... Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar...
ebook

Shopaholic en baby

door: Dana Boesjes 1 like
Leuk vervolg op de andere boeken, Becky begint eindelijk een beetje huisje boompje beestje te krijgen onlangs haar shopverslaving. Weer een heerlijk boek van de serie!

Yes! we zijn er weer!

door: Jess 2 likes
In tegenstelling tot het voorgaande deel, is dit een deel die absoluut in de shopaholic serie thuis hoort. Rebecca is zwanger en maakt zich in dit boek op voor het moederschap. Dat betekend babykleertjes, wandelwagens en kinderkamers inrichten. En natuurlijk een verloskundige vinden. Al snel krijgt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook