Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Skandar en de Chaosproeven

In dit derde deel van de bloedstollende serie vol mysterie, magie en vriendschap staat Skandar Smith voor zijn grootste uitdaging ooit.

In hun derde schooljaar moeten Skandar en zijn vrienden een reeks angstaanjagende proeven in de elementzones afleggen. De spanning tussen vrienden, bondgenoten, eenhoorns en ruiters loopt op, want alleen de beste leerlingen zullen het halen. Ondertussen is het Skandars zus Kenna eindelijk gelukt om in de Horst te komen, maar door haar onnatuurlijke band met een wilde eenhoorn voelt ze zich eenzaam en buitengesloten. En als een afschuwelijke ontdekking het voortbestaan van het eiland bedreigt, wijzen alle vingers in dezelfde richting...

Terwijl de achterdocht groeit en duistere krachten zich verzamelen, moet Skandar bepalen aan welke kant hij staat. Hoe ver wil hij gaan – voor Kenna, en voor de Horst?

Vertaald door Maria Postema

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Skandar en de Chaosproeven het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op Skandar en de Chaosproeven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.