Sneeuwstorm
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 27 3 35 2 4 1 0

Sneeuwstorm

75

Gelezen 87 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 40 Favoriet 0 Recensies 10
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

In Sneeuwstorm heeft thrillerschrijver Vera zich gesetteld op de Veluwe en runt ze de plaatselijke winkel Waterlo’s Warenhuis. Dat gaat zo goed dat Vera klusser Rob in de arm neemt om de zolder te verbouwen en die bij de winkel te betrekken. De rust lijkt wedergekeerd, tot een diefstal opschudding veroorzaakt. Bij het tellen van de winkelkas blijkt er namelijk geld te ontbreken. Nog voordat Vera zich op de zaak kan richten, stuit ze op een ander mysterie: Rob heeft een muurtje doorgebroken en daarachter vindt Vera een oude verjaardagskaart. Ze weet de geadresseerde op te sporen, maar die heeft de kaart nooit eerder gezien en waande de afzender dood… Vera is vastberaden ook dit raadsel op te helderen, al heeft ze het druk met de winkel, de verbouwing én de diefstal. Lukt het haar alles tot een goed einde te brengen?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Vera op de Veluwe (2)
Aantal pagina’s
159
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
04 december 2020
Laatste editie
20 november 2020
ISBN
9789047205906


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Lucette
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (10)

Keuze van de redactie

Cozy feelgood overgoten met vleugje mysterie

door: veravb 1 like ebook

Nan Adams is het pseudoniem van Nannet van der Ham. Ze is lifestylecoach en schreef al de 'Brenda Park'-serie. Winterstorm is het tweede boek in de 'Vera op de Veluwe'-serie. Vera is schrijfster en beheert tijdelijk een toeristenwinkel waar je allerlei prullaria kan kopen, afhankelijk van de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sneeuwstorm

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken