Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Nan Adams Auteur

Hebban-auteur


12 lezers volgen deze auteur

Nan Adams

Artikelen 1

Nan Adams is auteur van meeslepende historische fictie. Voor de lezers van Soraya Lane, Corina Bomann en Lucinda Riley. Nan Adams is het pseudoniem van Nannet van der Ham. Zij werd op 17 december 1962 onder het boogschuttergesternte geboren. Haar eerste stappen zette zij in de Amsterdamse Reestraat. Deze datum en plaats vormen de basis van de vrouw die zij werd: nieuwsgierig, optimistisch, impulsief en recht-voor-zijn-raap. Nederlandse van geboorte, maar wereldburger van natuur, voelt Nannet zich het meest thuis waar iedereen een passant is: in parken, hotellobby’s en op luchthavens. Zij woonde met haar familie op Curaçao, Taiwan, in Australië en Indonesië. Toen het coronavirus de wereld plat legde maakte zij een carrière-switch van lifestylecoach naar schrijver en schreef cozy crimes, knusse detectiveboekjes onder het pseudoniem Nan Adams. Ambo Anthos heeft haar sindsdien onder contract. In 2022 en 2023 verscheen de meeslepende historische serie De Alfa-vrouwen. Nan schrijft momenteel aan haar nieuwe historische serie die uitkomt in 2024. Zij heeft een volwassen zoon en dochter en woont afwisselend bij de zee en in de bossen. Haar lieve hond Zorro (‘Snor’) die model stond voor Watson (de Vera op de Veluwe trilogie) en Karlsson (de Brenda Park Mysteries) overleed helaas op 24 mei 2023. Bibliografie: De historische serie De Alfa-vrouwen - verschenen bij Loft Books - imprint van Ambo Anthos: 1. Bellagio 2.Malibu 3. Mayfair 4. Prelude van de Alfa-vrouwen Immerville De drie cozy crimes in de Vera op de Veluwe reeks, verschenen bij Loft Books - imprint van Ambo Anthos: Deel 1. VERS BLOED Deel 2: SNEEUWSTORM Deel 3: MOORDPLAN De zes cozy crimes in de Brenda Park mysterie reeks, indie gepubliceerd: Deel 1: Boslust Deel 2: Kerstvlucht Deel 3: Oplaadpunt Deel 4: Nachtlawaai Deel 5: Overboard Deel 6: Kerst Mis Uniek in elk papieren pocket is het envelopje in de binnenkant van de pocket die de ultieme clou bevat van de feelgood crime avonturen van Brenda Park.

Nieuwste boek

Meer over Nan Adams

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Nan Adams


Challenges

2020

(0%)

2023

(0%)