Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Spiegelkinderen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 3 2 1 1 0

Spiegelwoud

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 3
Young adult Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

De onopvallende Melissa is best tevreden met haar leven als leerling van de middelbare school. Op een dag stapt haar stoere tweelingzus op haar af. Debbie heeft een plan. 's Nachts het kerkhof op sluipen om een standbeeld te gaan bekijken dat magisch zou zijn. Mede dankzij het enthousiasme van de knappe Kevin, gaat Melissa met hen mee.
Samen met hun vrienden gaan ze die nacht naar de oude kerk van Gemert om hun plannetje uit te voeren. De schok is groot wanneer het standbeeld inderdaad magisch blijkt te zijn. In een flits verdwijnt het nachtelijke kerkhof en maakt plaats voor een zonovergoten grasveld. Wat ze niet weten is dat hun komst opgemerkt is en absoluut niet gewaardeerd wordt.
Tijdens hun queeste om thuis te komen, ontdekt het vijftal een bijzondere wereld vol magie en fantasy wezens. Ze maken nieuwe vrienden, maar evenveel vijanden en ontdekken dat hun aanwezigheid meer teweeg brengt dan ze kunnen bevatten

+


Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Fictie 13-15 jaar
Serie
Spiegelkinderen (1)
Uitgeverij
Zilverbron
Eerste editie
01 januari 1970
ISBN
9789463080057
Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Saaie tieners in ongeïnspireerde portaalfantasy

door: Sarah de Waard 1 like

Spiegelwoud is het debuut van Kim Houtkamp, en is het eerste deel uit de serie Spiegelkinderen. In een interview omschrijft ze Spiegelkinderen onder andere als ‘een serie over zelfontdekking en het vinden van innerlijke kracht’.  

Melissa en haar tweelingzus Debbie hebben geen hechte band. Melissa...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Spiegelwoud

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.