Advertentie

Stad van glas

159

Rank 431 Gelezen 167 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 220 Favoriet 7 Recensies 7
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 4 Spots 2 Top25's 3   Topics 0

Stad van glas is de eerste thriller van Robert Pobi met rekenwonder en FBI-agent Lucas Page in de hoofdrol. Tijdens een van de ergste sneeuwstormen sinds jaren wordt in New York een FBI-agent in zijn auto doodgeschoten door een sluipschutter. Er is maar één man die kan achterhalen waar het onmogelijke schot vandaan kwam: rekenwonder extraordinair dr. Lucas Page. Maar Page heeft niet zo’n zin om terug te keren naar de FBI; zijn laatste klus kostte hem een been, een arm én een oog. Als echter blijkt dat de dode agent zijn ex-partner was en de overheid de schuld in de schoenen probeert te schuiven van een Franse moslim, wil hij de echte dader absoluut vinden. Zeker als er meer doden vallen. Wat volgt is een bloedspannende klopjacht door New York met een van de uniekste hoofdrolspelers die je ooit hebt gezien.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Lucas Page (1)
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
04 november 2019
Laatste editie
28 november 2019
ISBN
9789024586981 , 9789024586998
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie
Kees de Bree Hebban Recensent

Copkiller versus Robotman

door: Kees de Bree

In een poging om een afwijkend, uniek, hoofdpersoon te creëren hebben tal van schrijvers van spannende lectuur in de loop der jaren hun toevlucht genomen tot bizarre uitwassen. Speurders met alcoholisme, autisme, sadisme, achromatopsie, asperger, ze zijn allemaal de revue gepasseerd. Om de gimmick...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Stad van glas

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.