Advertentie
9200000102508418

Succesvol minderen of stoppen met alcohol

3
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Ex-alcoholist helpt je van je verslaving af. Afhankelijkheid van alcohol begint al snel. Het is een fabeltje dat je iedere dag laveloos moet zijn om van een verslaving te spreken. In succesvol minderen of stoppen met alcohol laat Michael Niclaus je op een andere manier naar alcohol kijken. Hij doet je nadenken over je drinkgedrag, doorprikt diverse mythes over alcohol en helpt je om minder of niet meer te drinken. Via eenvoudige oefeningen word je je bewust van de patronen die aan de basis liggen van problematisch drankgebruik. Stoppen met drinken gaat verder dan alcohol opgeven, de volgende stap is nuchter blijven. Ook hier besteedt de auteur uitgebreid aandacht aan vanuit zijn eigen ervaringen. De getuigenissen in het boek zijn ongetwijfeld voor velen herkenbaar. Kies voor een beter leven door bewuster met alcohol om te gaan!

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
191
Uitgeverij
Manteau
Laatste editie
03 juni 2019
ISBN
9789022336083
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Hebban recensie

    Jeanette van Culinette's Kookpunt Hebban Recensent

Ga bewuster om met alcohol

Michael Niclaus is alcoholconsulent. Hij steunt mensen bij het stoppen met het drinken van alcohol en geeft lezingen op scholen en bedrijven. Zijn boodschap is: ga bewuster om met alcohol en het leven. De titel van het boek, Succesvol minderen of stoppen met alcohol, doet vermoeden dat hij ook mensen leert om minder te drinken in plaats van helemaal te stoppen. Dat komt in het boek verder niet zo...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook