Advertentie

Survivalgame

40

Gelezen 50 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 78 Favoriet 2 Recensies 6
Young adult Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Gamen was Michael zijn lust en zijn leven. Een paar weken geleden nog deed hij niets liever dan in VirtNet rondlopen. Nu riskeert hij met elke inlog zijn leven.
Het is allang geen spelletje meer. VirtNet is een dodelijke omgeving geworden en Kaine wordt elke dag sterker. Kaine’s plan – de Sterfelijkheidsdoctrine – is bijna uitgevoerd en de grens tussen de echte wereld en de virtuele wereld vervaagt meer en meer. De hele wereld loopt gevaar zolang Kaine nog rondloopt. Om hem tegen te houden heeft Michael zijn vrienden hard nodig. Maar eerst moet hij erachter komen wie van zijn vrienden echt te vertrouwen is.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Mortality Doctrine (3)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Q
Eerste editie
23 februari 2016
Laatste editie
23 februari 2016
ISBN
9789021400105 , 9789021400112
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie

Teleurstellend einde van interessante serie

door: Christina Eecen

Survivalgame (oorspronkelijke naam: The Game of Lives) is het derde en laatste deel van de 'The Mortality Doctrine'-serie, geschreven door James Dashner (1972). Inmiddels is de volledige reeks in Amerika uitgekomen en ook in het Nederlands vertaald. Naast de trilogie heeft Dashner ook een kort...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Survivalgame

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken