Advertentie
The Good Girls

The Good Girls

8
Rank 414 Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 3
Young adult   Topics 0

Voor alle fans van Pretty Little Liars!

Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker hebben een aantal niet zo nette dingen gedaan. Maar hoewel ze het allemaal hadden over het vermoorden van de rijke pestkop Nolan Hotchkiss, hebben ze het niet echt gedaan. Het is gewoon toeval dat Nolan precies stierf zoals zij het hadden gepland... toch? Maar ze fantaseerden niet alleen over het vermoorden van Nolan. Wanneer iemand anders die zij genoemd hebben sterft, vragen de meisjes zich af of ze worden gevolgd. Of zijn zij het volgende doelwit van de moordenaar?

Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Moon
Laatste editie
02 juni 2020
ISBN
9789048848744 , 9789048848751
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Merel Kuitert Hebban Recensent

Meer mysteries, meer moorden, meer plotwendingen

door: Merel Kuitert 1 like
The Good Girls is het tweede en laatste deel van de serie van Sara Shepard, beginnend met The Perfectionists. Je kunt de boeken dan ook niet apart lezen, want in The Perfectionists staat een hoop waardevolle informatie en kom je veel te weten over de vijf meiden die een rol spelen in beide...

Recensie The Good Girls

door: eline.books 1 like
The Good Girls bevat verrassende wendingen, maar bovenal het was het einde zeer verrassend. Die twist past ook precies bij de kenmerkende stijl van Sara Shepard. Tevens kan The Good Girls worden omschreven als spannend, verrassend, intrigerend en bovenal een mysterieus verhaal.

Ik hou ervan

door: Soraya Latten 1 like
**Let op: The good girls is het vervolg op The perfectionists en kan daardoor spoilers bevatten over dit eerste deel** Ondanks dat Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker een aantal niet zo nette dingen hebben gedaan hebben ze niemand vermoord. Het is toeval dat Nolan stierf op de manier dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook