Advertentie

Timo en de Oppasninja krijgen koninklijk bezoek

12
Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Lijsten 1 Spots 4   Topics 0
Yushi is geen gewone oppas... Hij is een oppasninja! In dit tweede deel in de serie krijgen Timo en de oppasninja onverwacht bezoek. Vlot leesbaar, fantasierijk verhaal met verfijnde pentekeningen. Grappig, spannend en avontuurlijk: een aanrader voor de beginnend lezer of om lekker voor te lezen!
Onverwacht bezoek
Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er opeens (en geheel onverwacht) bezoek op de stoep. Kroonprinses Sumiko is naar Europa gevlogen omdat zij ook weleens wat van de wereld wil zien. Yushi staat erop dat ze meteen teruggaat, maar Sumiko heeft een eigen willetje.
Tweede deel in de serie van Lisa Boersen
Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek is het tweede deel van een splinternieuwe serie voor kinderen vanaf een jaar of 8: ontzettend grappig, spannend en leuk om te lezen. De boeken zijn geschreven door Lisa Boersen, die al eens werd bekroond met de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen. De coole illustraties zijn van Edwin Rhemrev. Hiiiii-ya!
Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Gottmer
Laatste editie
27 juni 2017
ISBN
9789025766757 , 9789025766757 , 9789025766757 , 9789025766757 , ...
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Boekenbengels en Leesbeesten / Timo en de oppasninja gaan mee op vakantie
18 augustus 2018 1 reactie
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Op een prinses passen is het moeilijkste dat er is

door: Marjoke Eikelenboom

Wat doe je als er plotseling een prinses voor je deur staat? Voor Yushi, de oppasninja van Timo, is dat geen vraag: meteen terugsturen naar haar paleis! Hij peinst er niet over om in zijn eentje op de prinses te passen en dat klinkt ook erg logisch, want de zeventig ninja’s die in het paleis op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook