Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Tom Clancy Eer en geweten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 14 3 16 2 1 1 0

Eer en geweten

37

Gelezen 42 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 54 Favoriet 1 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 3 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Vrijheid, eindelijk vrijheid in Iran. Dat is waar de honderdduizenden mensen die de straten op zijn gegaan op uit zijn, en in de media wordt al gesproken over de ‘Perzische lente’. Westerse leiders slaan elkaar al op de schouders en in de Verenigde Staten roepen kabinetsleden en senatoren om het hardst dat de rebellen moeten worden gesteund. Maar president Jack Ryan heeft zo zijn twijfels.
Ryan heeft zijn handen vol aan enkele grote crises in eigen land. Een dodelijk griepvirus verspreidt zich razendsnel en eist steeds meer slachtoffers onder de Amerikaanse bevolking, terwijl overstromingen in het zuidoosten van het land voor totale chaos zorgen. Maar het grootste gevaar schuilt hem in twee Russsische kernraketten die zijn gestolen. Het team van de Campus komt de raketten op het spoor als Jack Junior in Afghanistan contact weet te leggen met een gevluchte Russische inlichtingenofficier, maar kort daarna wordt Jack ontvoerd. John Clark en de rest van het Campus-team zetten de achtervolging in.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Jack Ryan Sr. (20) / Jack Ryan Jr. (11)
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
19 mei 2020
Laatste editie
19 mei 2020
ISBN
9789044978858 , 9789400512177


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Eer en geweten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken